>

Villa Feniks - Pula

Luksuzna villa pozicionirana na top lokaciji, na samo 60 metara od mora i šljunčane plaže, pružiti će Vam nezaboravan odmor tijekom boravka. U potpunosti opremljena nanovijom opremom i materijalima, zadovoljiti će i one najzahtjevnije posjetioce. Svježina zraka i ljepota krajolika pružaju jedinstvene doživljaje i sigurno vas neće iznevjeriti. U okruženju od samo 100 metara nalaze se dva vrlo cijenjena restorana, koja su poznata po svojim internacionalnim gastronomskim priznanjima.

Također u blizini objekta nalazi se i luka za jahte, tako da je moguće doći i sa vlastitim brodom. Kuća je vrlo moderno opremljena, a namještaj je većinom dizajnerski, od ekskluzivnim materijala, pod je od tikovine. Da bi boravak u objektu bio što udobniji, kuhinja je izdvojena iz objekta, te postoji kao samostojeći objekt uz kuću.

Nekoliko unutarnjih stepenica vodi na prvi kat kuće, a do drugog kata vode vanjske stepenice. Na drugom katu kuće nalazi se još jedna kuhina, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, te kupaona, koja posjeduje masažni tuš. Na drugom katu objekta nalzi se i jedna preksrasna terasa, sa koje se pruža nezaboravan pogled na more i okolna mjesta. Parkirno mjesto udaljeno je tek nekoliko metara od kuće i u potpunosti je sigurno.

Preko puta Pješčane uvale, mjesta gdje je smješten objekt nalazi se TN Verudela, naselje sa brojnim plažama različitog tipa, borovim šumama i drugim mediteranskim biljem, a isto tako i brojnim zabavnim, športskim i gastro sadržajima, koji će boravak na učiniti zabavnijim i sadržajnijim. Tu će svaka osoba, nevažno o dobnoj skupini naći pokoju zanimaciju za sebe, mladi mogu uživati u izlascima u barove i klubove, dok će stariji svoj mir pronaći na jednoj od brojnih terasa sa živom glazbom ili pak u koktel baru ispijajući razne koktele.

Video prezentacija »